Taco Hanselman

Taco Hanselman

 

Ik ben Taco Hanselman en ben werkzaam als hypnotherapeut en PDS therapeut in de regio Lansingerland en Rotterdam. In het verleden heb ik de opleiding HBO Bedrijfskader gedaan. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben onder andere met mijn eigen bedrijf Palomine, ben ik me gaan verdiepen in verschillende therapievormen en heb ik de opleiding Hypnotherapie en Integrale Psychosociale Therapie gevolgd. Naast deze 4 jarige post-hbo opleiding heb ik ook de opleiding voor PDS therapeut, NLP practitioner en familieopsteller afgerond. Uiteraard heb ik mij ook bijgeschoold op het gebied van algemene medische en psychosociale basiskennis.

 

Wat ik zo mooi vind aan hypnotherapie is dat de trance er voor zorgt dat je echt bij je onbewuste komt. Je onbewuste weet wat goed voor je is. Hypnotherapie is er dan ook puur op gericht dat het antwoord komt vanuit de cliënt. Het geeft mij veel voldoening om als hypnotherapeut mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel privé als op zakelijk gebied. Naast mijn werk als therapeut werk ik als docent en interim manager. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Mijn vrouw, Jacky Hanselman–de Vries werkt als GZ-haptotherapeut bij Haptotherapie Lansingerland.

 

In mijn werk zoek ik graag samen met jou naar het mentale en emotionele aspect achter de problematiek om vandaaruit verandering in te zetten. Wat? Waarom? Hoe komt het dat je iedere keer weer in de zelfde valkuil valt? En hoe kunnen we die patronen doorbreken? Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak met me maken, neem dan gerust contact met me op.